Over ons

In de Fabels kun je van de vroege ochtend tot een gezellige avond genieten van huisgemaakte gerechten en frisse dranken. Van een sterk ontbijt, een brunch of stevig diner tot deugddoende drankjes.

Over Taverne De Fabels

De Fabels, dat is een beetje de typisch sfeer van een gemeentelijke brasserie koffie met ontbijt, brunch of zoete taart... of een heerlijke maaltijd. Dit kan op het verwarmde terras en als het mooi weer is, geeft het buitenterras je het gevoel dat je ergens in het zuiden zit te genieten met vrienden van een uitgebreid aperitief.

Maar dat alles in een rustgevende omgeving, met ruimte voor een vereniging, club of familiaal samenzijn met een glimlach bediend en met veel liefde voor eten en drank en voor onze klanten.
We laten jullie genieten van het beste van onze lokale leveranciers met liefde voor het vak bereid .

Over Mira & Eric

Mira met heel veel gevoel om zaken te doen en klantenbinding kwam na mooie ervaringen terecht in de zaak die eens van moeder Annie was. Met volle overgave nam ze deze zaak in handen. Eric kwam toevallig op een maandag morgen binnen, voelde zich er thuis en bleef er hangen.  
Samen runnen ze De Fabels en bouwden ze het uit tot wat het vandaag is geworden. Beide doorliepen niet bepaald het typische horeca-parcours, maar delen wel de passie voor lekker eten, verzorgde dranken en de liefde voor vriendelijke bediening.
 
Je vindt ons samen in De Fabels, achter de bar of in de keuken maar steeds voor de klanten. Ze worden vaak bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers en een hoop studenten die allemaal één zaak gemeen hebben: hun glimlach staat gebeiteld op hun gezicht.
 
wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd personeel.

Graag genieten van onze gerechten, de familiale sfeer en heerlijke dranken

Kom langs of reserveer alvast je tafel online.

Reserveren

De Fabels

Grote Markt 66
9060 Zelzate

 

Openingsuren

Onze taverne is elke dag open vanaf 8 uur tot s’avonds.

Dinsdag en woensdag gesloten

De keuken is doorlopend open tot 19.00 u.
Op maandag ben je zelf welkom vanaf 7 uur!